Fotoreportage: Grootste Belgische Albert Heijn geopend in Lokeren

Fotoreportage: Grootste Belgische Albert Heijn geopend in Lokeren

In Lokeren is vandaag de 23ste winkel van Albert Heijn in België geopend. De vestiging is de tot nu toe grootste supermarkt van de Nederlandse retailketen in ons land, en de opkomst bij de opening was dan ook talrijk.

Ook eerste AH met traiteurafdeling

Het was aan supermarktmanager Steven Vanpoucke, general manager van Albert Heijn België Luc De Baets, burgemeester van Lokeren Filip Antheunis en de winnares van Albert Heijns Facebook-wedstrijd Joke Staelens om samen de winkel officieel te openen. Met een oppervlakte van 2.174 m² kroont de winkel zichzelf meteen tot grootste vestiging van Albert Heijn in België.

 

Het aanbod blijft trouw aan de principes van de andere vestigingen: Belgische toppers en typisch Hollandse producten aan Hollandse prijzen. Concreet bestaat het assortiment daarmee uit het reguliere Albert Heijn-assortiment en een extra 10% aan Belgische producten. Opvallend is wel dat de winkel van Lokeren ook de eerste winkel van AH België is met een traiteurafdeling, waar kant-en-klare gerechten worden aangeboden.

 

Supermarktmanager Steven Vanpoucke: "Ik ben enorm fier dat ik mee de grootste Belgische Albert Heijn mag openen. Het hele team heeft prachtig werk geleverd, de winkel ziet er geweldig uit. We kunnen niet wachten om de Lokeraar te verwelkomen met onze persoonlijke service, verrassend assortiment en Hollandse prijzen. Betaalbare dagelijkse boodschappen en een plek waar het plezierig winkelen is, daar gaan we voor."

 

Het concept 'assortimentsdialoog' wordt overigens ook in Lokeren voortgezet: wie een bepaald product niet terugvindt, kan dat melden aan de infobalie. Volgens Albert Heijn werden via deze dialoog al veel producten in het gamma opgenomen.

 

 

Ruime versafdeling in de Albert Heijn-supermarkt van Lokeren:

ahlokeren1

 

Ook bij Albert Heijn tekent de voetbalgekte present:

ahlokeren2

 

Lokeren krijgt als eerste Belgische Albert Heijn-vestiging een traiteurafdeling:

ahlokeren3

 

ahlokeren5

 

- Vincent Panneels

Tags: