Cultmerk Aesop komt naar Antwerpen | RetailDetail

Cultmerk Aesop komt naar Antwerpen

Cultmerk Aesop komt naar Antwerpen
© Sorbis / Shutterstock.com

Het Australische schoonheidsmerk Aesop komt binnenkort met een eigen winkel naar Antwerpen: een voormalige sapjesbar aan de Nationalestraat krijgt de primeur. 

 

"Binnenkort geopend"

Het niet bepaald goedkope cultlabel was al te koop in de naburige winkel The Recollection, maar nu opent het ook een eigen winkel in de Scheldestad (een primeur voor de Benelux). Een exacte openingsdatum is nog niet bekend, maar aandachtige shoppers zagen dat het pand beplakt is met stickers die de opening voor "binnenkort" aankondigen. 

 

Aesop is sinds vorig jaar het kleinere zusje van The Body Shop, toen eigenaar Natura Cosméticos zich inkocht bij de Britten. Al in 2012 nam het Braziliaanse bedrijf een meerderheidsaandeel in het Australische merk, 25 jaar na de oprichting in Melbourne. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Zalando Beauty Station gaat in zee met Estée Lauder

26/07/2018

De lang verwachte conceptwinkel van Zalando in Berlijn wil een testplatform zijn en een dialoog op gang brengen tussen cosmeticamerken en consumenten. Opmerkelijk is de nauwe samenwerking met Estée Lauder.

Wat zijn de meest inspirerende retailconcepten van Antwerpen?

26/07/2018

Voor inspirerende retail hoef je niet altijd ver te gaan. Vlakbij huis is volop innovatie te vinden, soms in het groot(s), soms in onverwachte hoekjes. Antwerp hunt gidst je langs smaakmakers, nu met exclusieve zomeractie.

Wil Kimberly-Clark af van z’n Europese tak?

20/07/2018

De producent van Kleenex-zakdoekjes, Huggies-luiers en Scottex-toiletpapier kampt met tegenvallende verkoopcijfers en oplopende kosten. Financiële bronnen vermoeden dan ook dat Kimberly-Clark Europese business wil verkopen.

Eerste Belgische stadswinkel voor The Belgian Chocolate House

19/07/2018

Voor het eerst opent The Belgian Chocolate House (de grootste chocoladeretailer ter wereld met liefst 1000 ton per jaar) een boetiek in een Belgische winkelstraat. Klanten kunnen er ook ter plaatse consumeren.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Supermarkt mag concurreren met apotheek

17/07/2018

Minister van Volksgezondheid Maggie De Block werkt aan een Koninklijk Besluit om de verkoop van medische hulpmiddelen mogelijk te maken in supermarkten. Retailers reageren positief, apothekers zijn kritisch.