30 nieuwe ‘drives’ voor Carrefour

30 nieuwe ‘drives’ voor Carrefour

Carrefour wil in mei en juni liefst dertig nieuwe afhaalpunten openen. Op 30 mei heeft de supermarktketen aan de Carrefour Market in Riemst alvast zijn dertiende nieuwe 'drive' van mei geopend.

Carrefour versnelt uitrol drives

Sinds de opening van de twee eerste afhaalpunten in Oudergem en Evere in november van 2013 heeft Carrefour al zijn Hypermarkten en de vestigingen van Carrefour Market in eigen beheer van een afhaalpunt voorzien. Nu wil de Franse keten ook werk maken van afhaalpunten bij alle Markets die door een franchisehouder worden uitgebaat en hoopt zo alle gaten in het netwerk van afhaalpunten in heel België in te vullen.

 

In mei werden al dertien afhaalpunten geopend bij Carrefour Markets in As, Aubel, Barvaux, Brustem, Diepenbeek, Ecaussines, Gent, Grâce-Hollogne, Jumet, Luik, Oreye, Riemst en Soumagne. In juni komen daar nog eens zeventien nieuwe afhaalpunten bij in Fosses-La Ville, Gembloux, Gent (Groene Vallei), Grivegnée, Hoboken (2), Lokeren (2), Maasmechelen, Oedelem, Oostende, Oupeye, Schilde, Schoten, Tertre, Tubize en Waasmunster.

 

"Carrefour zet zijn ambities om te verkopen via verschillende kanalen kracht bij. Dat blijkt uit de 125 afhaalpunten die operationeel zullen zijn tegen eind juni, de mogelijkheid tot thuislevering en de recente lancering van de website carrefour.eu/webshop", stelt Carrefour in een persbericht. Carrefour beschikt in België momenteel over 45 Hypermarkten, 430 vestigingen van Market, een tiental winkels van Easy en ongeveer 280 Express-filialen.