Albert Heijn opent nummer 38 in Hasselt | RetailDetail

Albert Heijn opent nummer 38 in Hasselt

Albert Heijn opent nummer 38 in Hasselt
Foto Albert Heijn

Albert Heijn heeft in Hasselt alweer zijn zevende winkel in de provincie Limburg geopend. Het is meteen de derde winkel voor franchisefamilie de Vries en de 38ste vestiging in België.

 

Nieuw winkelcentrum

De nieuwe winkel is 1.900 m² groot, verkoopt ongeveer 19.000 referenties en stelt een vijftigtal mensen tewerk. Hij bevindt zich aan de rand van de stad in het gloednieuwe winkelcentrum Quartier Canal aan de Gouverneur Verwilghensingel, waar onder andere ook ToyChamp, Action en Jysk de deuren zullen openen.

 

De franchisezaak wordt uitgebaat door ondernemer Kenny de Vries, telg van een familie die al twee Albert Heijn-franchisewinkels uitbaat in de provincie. “Ik ben ontzettend trots dat ik vier jaar later zelf een gloednieuwe winkel kan openen in Hasselt”, zegt hij. “Mijn familie heeft al mooie winkels in Genk en Zonhoven. Het hele team heeft hier een ongelofelijk mooie prestatie weg gezet. De winkel ziet er prachtig uit en klanten kunnen hier met plezier komen winkelen.”

 

Na de opening van deze 38ste winkel staan er voor Albert Heijn nog minstens twee winkelopeningen op het programma dit jaar: in Zaventem en in Ternat. Beide supermarkten zullen worden uitgebaat door de groep Peeters-Govers.

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Britten kunnen kassaloos shoppen bij Sainsbury’s

14/08/2018

Ook bij de Britse supermarktketen Sainsbury’s loopt nu een proefproject met mobiel scannen en betalen: met behulp van hun smartphone kunnen klanten boodschappen doen zonder langs de kassa te hoeven.

HelloFresh gaat toch nog niet voor winst

14/08/2018

Hoewel HelloFresh winst had beloofd voor het einde van dit jaar, geeft de leverancier van maaltijdboxen nu toch de voorkeur aan nieuwe investeringen. Na een sterk tweede kwartaal gaat het bedrijf voor extra groei in de Verenigde Staten.

Kassaloos shoppen en betalen nu ook naar OKay

13/08/2018

Na de Spar-winkels van Colruyt Group kan je nu ook kassaloos winkelen bij OKay en OKay Compact. Met de app ‘Scan. Pay. Go.’ lopen shoppers de winkel uit zonder nog aan een kassa aan te hoeven schuiven.

Casa opent nieuwe winkel in Olen

13/08/2018

Interieurketen Casa heeft een nieuwe winkel geopend in Olen Shopping Park. De winkel, die bewust in de buurt van het Belgisch hoofdkantoor ligt, kreeg ook een nieuw winkelconcept.

United Petfood blijft op overnamepad

09/08/2018

United Petfood, fabrikant van honden- en kattenbrokken en hofleverancier van menig huismerk van supermarkten, rijgt de overnames aan elkaar. Een maand na de overname van een Spaanse concurrent doen de Gentenaars dat kunstje nog eens over in Roemenië.

AB InBev wil Afrika aan de drank krijgen

09/08/2018

Het groeipotentieel van AB InBev ligt in Afrika. De brouwerij heeft hoge verwachtingen van het continent: de welvaart en de bevolking, die steeds vaker een biertje lust, groeien er snel.