Albert Heijn opent nummer 38 in Hasselt | RetailDetail

Albert Heijn opent nummer 38 in Hasselt

Albert Heijn opent nummer 38 in Hasselt
Foto Albert Heijn

Albert Heijn heeft in Hasselt alweer zijn zevende winkel in de provincie Limburg geopend. Het is meteen de derde winkel voor franchisefamilie de Vries en de 38ste vestiging in België.

 

Nieuw winkelcentrum

De nieuwe winkel is 1.900 m² groot, verkoopt ongeveer 19.000 referenties en stelt een vijftigtal mensen tewerk. Hij bevindt zich aan de rand van de stad in het gloednieuwe winkelcentrum Quartier Canal aan de Gouverneur Verwilghensingel, waar onder andere ook ToyChamp, Action en Jysk de deuren zullen openen.

 

De franchisezaak wordt uitgebaat door ondernemer Kenny de Vries, telg van een familie die al twee Albert Heijn-franchisewinkels uitbaat in de provincie. “Ik ben ontzettend trots dat ik vier jaar later zelf een gloednieuwe winkel kan openen in Hasselt”, zegt hij. “Mijn familie heeft al mooie winkels in Genk en Zonhoven. Het hele team heeft hier een ongelofelijk mooie prestatie weg gezet. De winkel ziet er prachtig uit en klanten kunnen hier met plezier komen winkelen.”

 

Na de opening van deze 38ste winkel staan er voor Albert Heijn nog minstens twee winkelopeningen op het programma dit jaar: in Zaventem en in Ternat. Beide supermarkten zullen worden uitgebaat door de groep Peeters-Govers.

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Filet Pur: Een wervelende slechtnieuwsshow

22/06/2018

Ook al deden flink wat foodspelers hafslachtige pogingen om hun beroerde berichten weg te moffelen, Filet Pur achterhaalde ze wel. Hier is het ietwat pijnlijke maar alweer leerrijke weekoverzicht van RetailDetail Food!

Panos vervangt klantenkaart door app

21/06/2018

Na bijna een kwarteeuw heeft broodjesketen Panos zijn klantenprogramma gedigitaliseerd: exit plastic kaart, welkom app. “Op korte termijn mikken we erop om via het kanaal 150.000 klanten te bereiken en te leren kennen”, klinkt het.

Fox & Cie opent 17e speelgoedwinkel in Doornik

21/06/2018

De Waalse speelgoedketen Fox & Cie heeft haar zeventiende vestiging geopend in het Doornikse winkelcentrum Les Bastions. "Welke crisis in de speelgoedmarkt?", vraagt de keten zich af.

Kellogg’s aangeklaagd wegens misleidende verpakking

21/06/2018

Test-Aankoop heeft bij de FOD Economie een klacht ingediend tegen Kellogg’s, omdat volgens de consumentenorganisatie de informatie op de verpakking van de Special K-graanreep met rode vruchten misleidend is.

Dure voeding duwt consument over de grens

20/06/2018

Terwijl de export van Belgische voedingsproducten boomt, daalt de consumptie op de binnenlandse markt omdat de prijzen stijgen. Een onrustwekkende trend, zegt de industrie: het beleid moet ingrijpen.

Avontuurlijke bierliefhebbers vormen uitdaging voor kleine brouwers

20/06/2018

Wereldwijd blijft de consumptie van ‘craft beer’ flink stijgen, maar merktrouw is voor de liefhebbers van artisanale speciaalbieren een erg relatief begrip. Dat betekent een uitdaging voor de producenten.