Albert Heijn opent nummer 38 in Hasselt

Albert Heijn opent nummer 38 in Hasselt
Foto Albert Heijn

Albert Heijn heeft in Hasselt alweer zijn zevende winkel in de provincie Limburg geopend. Het is meteen de derde winkel voor franchisefamilie de Vries en de 38ste vestiging in België.

 

Nieuw winkelcentrum

De nieuwe winkel is 1.900 m² groot, verkoopt ongeveer 19.000 referenties en stelt een vijftigtal mensen tewerk. Hij bevindt zich aan de rand van de stad in het gloednieuwe winkelcentrum Quartier Canal aan de Gouverneur Verwilghensingel, waar onder andere ook ToyChamp, Action en Jysk de deuren zullen openen.

 

De franchisezaak wordt uitgebaat door ondernemer Kenny de Vries, telg van een familie die al twee Albert Heijn-franchisewinkels uitbaat in de provincie. “Ik ben ontzettend trots dat ik vier jaar later zelf een gloednieuwe winkel kan openen in Hasselt”, zegt hij. “Mijn familie heeft al mooie winkels in Genk en Zonhoven. Het hele team heeft hier een ongelofelijk mooie prestatie weg gezet. De winkel ziet er prachtig uit en klanten kunnen hier met plezier komen winkelen.”

 

Na de opening van deze 38ste winkel staan er voor Albert Heijn nog minstens twee winkelopeningen op het programma dit jaar: in Zaventem en in Ternat. Beide supermarkten zullen worden uitgebaat door de groep Peeters-Govers.