HNGRY sluit winkel, kiest voor levering aan huis

HNGRY sluit winkel, kiest voor levering aan huis

Het Antwerpse HNGRY, dat maaltijdpakketten verkoopt, heeft besloten om de winkel te sluiten en enkel nog te mikken op leveringen aan huis. Vanaf half mei verhuist het bedrijf dan ook naar een nieuw centraal atelier.

 

Gratis levering

HNGRY startte begin dit jaar met SAME DAY ECO DLVRY, waarbij het de pakketten bij klanten aan huis levert, zodat die niet meer tot bij de winkel moet komen. Dat concept blijkt nu zo succesvol te zijn, dat is besloten om de winkel volledig te sluiten. Die werd ongeveer drie jaar geleden geopend in het centrum van Antwerpen.

 

Klanten kunnen al elke dag tot 15u online bestellingen plaatsen, maar voortaan is het ook mogelijk om tot 18u telefonisch te bestellen. Zo wil HNGRY klanten die last-minute beslissen van dienst zijn.

 

In het nieuwe concept worden de pakketten gratis aan huis geleverd en zal er een snellere variatie zijn van de gerechten. Bovendien wil HNGRY uitbreiden naar een groter aantal postcodes in Antwerpen.

 

HNGRY startte midden vorig jaar al met levering aan huis, maar toen koos het voor een samenwerking met ‘combo by bpost’, waarbij een leveringskost van 9,95 euro kwam kijken. In het huidige concept valt die leveringskost dus weg.