HNGRY sluit winkel, kiest voor levering aan huis

HNGRY sluit winkel, kiest voor levering aan huis

HNGRY sluit winkel, kiest voor levering aan huis

Het Antwerpse HNGRY, dat maaltijdpakketten verkoopt, heeft besloten om de winkel te sluiten en enkel nog te mikken op leveringen aan huis. Vanaf half mei verhuist het bedrijf dan ook naar een nieuw centraal atelier.

 

Gratis levering

HNGRY startte begin dit jaar met SAME DAY ECO DLVRY, waarbij het de pakketten bij klanten aan huis levert, zodat die niet meer tot bij de winkel moet komen. Dat concept blijkt nu zo succesvol te zijn, dat is besloten om de winkel volledig te sluiten. Die werd ongeveer drie jaar geleden geopend in het centrum van Antwerpen.

 

Klanten kunnen al elke dag tot 15u online bestellingen plaatsen, maar voortaan is het ook mogelijk om tot 18u telefonisch te bestellen. Zo wil HNGRY klanten die last-minute beslissen van dienst zijn.

 

In het nieuwe concept worden de pakketten gratis aan huis geleverd en zal er een snellere variatie zijn van de gerechten. Bovendien wil HNGRY uitbreiden naar een groter aantal postcodes in Antwerpen.

 

HNGRY startte midden vorig jaar al met levering aan huis, maar toen koos het voor een samenwerking met ‘combo by bpost’, waarbij een leveringskost van 9,95 euro kwam kijken. In het huidige concept valt die leveringskost dus weg.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Alken-Maes verkoopt meer bier

20/07/2018

Brouwerij Alken-Maes, een onderdeel van de groep Heineken, heeft in 2017 meer bier verkocht maar wel minder winst gemaakt als gevolg van harde concurrentie in het binnenland en lagere marges voor de export.

Carrefour gaat So.bio met overname Franse bioketen

20/07/2018

Carrefour onthult zijn biologische ambities met de overname van So.bio, een lokale bioketen met acht winkels in het zuidwesten van Frankrijk. De keten wil graag nationale dekking krijgen.

Meer omzet, minder winst voor Sligro

19/07/2018

In de eerste helft van het jaar steeg de omzet van Sligro Food Group met 11% tot 1,1 miljard euro, maar de nettowinst daalde van 26 miljoen naar 25 miljoen euro.

Eerste Belgische stadswinkel voor The Belgian Chocolate House

19/07/2018

Voor het eerst opent The Belgian Chocolate House (de grootste chocoladeretailer ter wereld met liefst 1000 ton per jaar) een boetiek in een Belgische winkelstraat. Klanten kunnen er ook ter plaatse consumeren.

Carrefour lanceert personal shopper en levering binnen 1,5 uur

19/07/2018

Supermarktketen Carrefour schakelt een tandje bij in service: een personal shopper kiest je producten uit, een bakfiets levert die binnen anderhalf uur thuis. "Retailers moeten het verschil maken in service, en dit is nog maar het begin", vertelt RetailDetail-stichter Jorg Snoeck.

Minister Peeters toch akkoord met brugpensioenplan Carrefour

18/07/2018

Zoals verwacht heeft economieminister Kris Peeters het herstructureringsplan van Carrefour goedgekeurd, inclusief de 'brugpensioen'-regeling. De minister zei dat hij zekerheid voor werknemers verkoos boven het bestrijden van "een verkeerd signaal".