HNGRY sluit winkel, kiest voor levering aan huis

HNGRY sluit winkel, kiest voor levering aan huis

HNGRY sluit winkel, kiest voor levering aan huis

Het Antwerpse HNGRY, dat maaltijdpakketten verkoopt, heeft besloten om de winkel te sluiten en enkel nog te mikken op leveringen aan huis. Vanaf half mei verhuist het bedrijf dan ook naar een nieuw centraal atelier.

 

Gratis levering

HNGRY startte begin dit jaar met SAME DAY ECO DLVRY, waarbij het de pakketten bij klanten aan huis levert, zodat die niet meer tot bij de winkel moet komen. Dat concept blijkt nu zo succesvol te zijn, dat is besloten om de winkel volledig te sluiten. Die werd ongeveer drie jaar geleden geopend in het centrum van Antwerpen.

 

Klanten kunnen al elke dag tot 15u online bestellingen plaatsen, maar voortaan is het ook mogelijk om tot 18u telefonisch te bestellen. Zo wil HNGRY klanten die last-minute beslissen van dienst zijn.

 

In het nieuwe concept worden de pakketten gratis aan huis geleverd en zal er een snellere variatie zijn van de gerechten. Bovendien wil HNGRY uitbreiden naar een groter aantal postcodes in Antwerpen.

 

HNGRY startte midden vorig jaar al met levering aan huis, maar toen koos het voor een samenwerking met ‘combo by bpost’, waarbij een leveringskost van 9,95 euro kwam kijken. In het huidige concept valt die leveringskost dus weg.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Mayonaisemerk Hellmann’s opent eigen deli in Antwerpen

23/04/2018

Op de Antwerpse Grote Markt heeft Unilever voor haar sauzenmerk Hellmann’s een deli in New Yorkse stijl geopend. De broodjes- en burgerbar “Richard’s by Hellmann’s” is wel slechts een pop-up, die zes weken open blijft.

Nestlé is de vier vingers van KitKat kwijt

23/04/2018

De vier ‘vingers’ van de chocoladereep KitKat zijn niet typisch genoeg om Nestlé het alleenrecht ervoor toe te kennen. Het Europees Gerechtshof beslecht zo een lange juridische strijd tussen KitKat en Leo.

Picnic bouwt distributiecentrum vlakbij België

23/04/2018

Vorige week nog maakte Picnic bekend zijn service uit te breiden naar twee nieuwe Noord-Brabantse steden; vandaag kondigt de online supermarkt de bouw van een distributiecentrum in Eindhoven aan. Het magazijn moet in mei al operationeel zijn.

Colruyt zet volop in op ‘vleesloos vlees’

20/04/2018

Vleesvervangers zijn hot, en dat heeft ook Colruyt begrepen. De Belgische retailer gaat samen met het Ierse voedingsbedrijf Kerry plantaardige vleesvervangers maken, een jaar nadat het al 'soja-kippenvleesproducent' Ojah overnam.

Filet Pur: Hete standjes in het versrayon

20/04/2018

De meteorologische experts van RetailDetail Food voorspellen nu al: het wordt een gloeiend hete zomer voor de FMCG-branche. Waarom? Dat onthult ons ongezouten en flink gepeperde weekoverzicht.

EU stemt wet voor betere biolabels

20/04/2018

Het Europees Parlement heeft een wet aangenomen om de biosector strenger, maar eerlijker en duidelijker te reglementeren. Met onder meer een biolabel en importregels wil Europa vooral bioproductie van eigen bodem een duwtje in de rug geven.