Sergio Herman opent frituur in Korte Gasthuisstraat | RetailDetail

Sergio Herman opent frituur in Korte Gasthuisstraat

Sergio Herman opent frituur in Korte Gasthuisstraat

Chef-kok Sergio Herman opent eind november zijn nieuwe vestiging van Frites Atelier in de Korte Gasthuisstraat, aan de Wilde Zee. Het is de eerste vestiging van de frituur in België, die wel al vestigingen in Nederland heeft.

Uitgebreider assortiment

“We hebben op veel plaatsen gekeken, ook op de Meir en op de Groenplaats, maar het sympathieke pandje in de Korte Gasthuisstraat sprak direct aan”, zegt Sergio Herman aan de Gazet van Antwerpen. “Het zal meer zijn dan een take-away. Mensen zullen er ook kunnen zitten.”

 

De Antwerpse vestiging zal bovendien een uitgebreider assortiment hebben dan de frituren in Nederland. Momenteel heeft Herman al frituren in Utrecht en Den Haag. Naast Antwerpen openen er ook nog vestigingen van Frites Ateliers in Arnhem en Amsterdam.

 

In de frituren van Sergio Herman zijn frieten te vinden die worden gemaakt van vijf verschillende aardappelrassen, die worden geserveerd met vijf sauzen op basis van truffel, bearnaise, basilicum, mayonaise en peper.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Alken-Maes verkoopt meer bier

20/07/2018

Brouwerij Alken-Maes, een onderdeel van de groep Heineken, heeft in 2017 meer bier verkocht maar wel minder winst gemaakt als gevolg van harde concurrentie in het binnenland en lagere marges voor de export.

Carrefour gaat So.bio met overname Franse bioketen

20/07/2018

Carrefour onthult zijn biologische ambities met de overname van So.bio, een lokale bioketen met acht winkels in het zuidwesten van Frankrijk. De keten wil graag nationale dekking krijgen.

Meer omzet, minder winst voor Sligro

19/07/2018

In de eerste helft van het jaar steeg de omzet van Sligro Food Group met 11% tot 1,1 miljard euro, maar de nettowinst daalde van 26 miljoen naar 25 miljoen euro.

Eerste Belgische stadswinkel voor The Belgian Chocolate House

19/07/2018

Voor het eerst opent The Belgian Chocolate House (de grootste chocoladeretailer ter wereld met liefst 1000 ton per jaar) een boetiek in een Belgische winkelstraat. Klanten kunnen er ook ter plaatse consumeren.

Carrefour lanceert personal shopper en levering binnen 1,5 uur

19/07/2018

Supermarktketen Carrefour schakelt een tandje bij in service: een personal shopper kiest je producten uit, een bakfiets levert die binnen anderhalf uur thuis. "Retailers moeten het verschil maken in service, en dit is nog maar het begin", vertelt RetailDetail-stichter Jorg Snoeck.

Minister Peeters toch akkoord met brugpensioenplan Carrefour

18/07/2018

Zoals verwacht heeft economieminister Kris Peeters het herstructureringsplan van Carrefour goedgekeurd, inclusief de 'brugpensioen'-regeling. De minister zei dat hij zekerheid voor werknemers verkoos boven het bestrijden van "een verkeerd signaal".