Sergio Herman opent frituur in Korte Gasthuisstraat | RetailDetail

Sergio Herman opent frituur in Korte Gasthuisstraat

Sergio Herman opent frituur in Korte Gasthuisstraat

Chef-kok Sergio Herman opent eind november zijn nieuwe vestiging van Frites Atelier in de Korte Gasthuisstraat, aan de Wilde Zee. Het is de eerste vestiging van de frituur in België, die wel al vestigingen in Nederland heeft.

Uitgebreider assortiment

“We hebben op veel plaatsen gekeken, ook op de Meir en op de Groenplaats, maar het sympathieke pandje in de Korte Gasthuisstraat sprak direct aan”, zegt Sergio Herman aan de Gazet van Antwerpen. “Het zal meer zijn dan een take-away. Mensen zullen er ook kunnen zitten.”

 

De Antwerpse vestiging zal bovendien een uitgebreider assortiment hebben dan de frituren in Nederland. Momenteel heeft Herman al frituren in Utrecht en Den Haag. Naast Antwerpen openen er ook nog vestigingen van Frites Ateliers in Arnhem en Amsterdam.

 

In de frituren van Sergio Herman zijn frieten te vinden die worden gemaakt van vijf verschillende aardappelrassen, die worden geserveerd met vijf sauzen op basis van truffel, bearnaise, basilicum, mayonaise en peper.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

“Minder verschillende tarieven voor statiegeld nodig”

24/05/2018

De tarieven voor statiegeld op leeggoed moeten eenvoudiger, bepleit het Vlaams Innovatieplatform voor de Logistiek. Het VIL roept op om het aantal statiegeldtarieven voor glazen flessen te herleiden tot drie tarieven voor losse flessen en drie tarieven voor bakken.

Multinationals gebuisd voor gezonde voeding

24/05/2018

Voedingsmultinationals leveren nog te weinig inspanningen om hun producten gezonder te maken, zegt de Access to Nutrition Foundation. Nestlé, Unilever en Danone behoren tot de besten van de klas.  

Binnenkort geen sigaretten meer in de supermarkt?

23/05/2018

Supermarkten moeten stoppen met de verkoop van sigaretten, vindt Waals minister van Volksgezondheid Greoli. In een nieuw anti-tabaksplan zet Wallonië vooral op preventie in, maar de minister vraagt om tabak ook uit de rekken te halen.

Ahold Delhaize start digitaal laboratorium in de VS

22/05/2018

De Amerikaanse tak van Ahold Delhaize richt een nieuw bedrijf op dat zich toespitst op digitale innovatie: Peapod Digital Labs wordt een laboratorium voor nieuwe strategieën op het gebied van digitalisering, e-commerce en personalisatie. 

Lidl opent restaurant voor blokkende studenten

22/05/2018

Lidl wil studenten in de ‘blok’ helpen om gezond te eten: de supermarktketen opent een pop-uprestaurant in Gent, dat 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 open is om studenten door de examenperiode te loodsen.

Carrefour genoodzaakt om honderden Dia-winkels te sluiten

22/05/2018

Carrefour vindt geen kopers voor honderden van zijn voormalige Dia-winkels in Frankrijk. Bijna 230 vestigingen zullen daardoor waarschijnlijk de deuren moeten sluiten.