V&D gaat nieuw leven tegemoet als webwinkel

V&D gaat nieuw leven tegemoet als webwinkel

Retail Ventures, een samenwerking van Roland Kahn, Jaco Scheffers en Ronald van Zetten, heeft een overeenkomst bereikt met de curatoren van V&D om de merkrechten, domeinnamen en andere intellectuele eigendommen over te nemen.

 

Eerst webshop, later ook winkels

“Ik ben blij en trots dat ik, samen met mijn collega-ondernemers Roland Kahn en Jaco Scheffers van Cool Investments dat eerder bij een mogelijke doorstart van de V&D-warenhuizen was betrokken, het roemruchte merk V&D en alles wat daarbij hoort een nieuw leven mag helpen geven”, zegt Ronald van Zetten, die de leiding zal krijgen over de nieuwe V&D.

 

In eerste instantie zal dat nieuwe V&D enkel online te vinden zijn. Pas later komen er mogelijk opnieuw winkels onder de naam van de roemruchte warenhuisketen. “We zijn vol plannen om V&D weer een sterk en gezond merk van alle Nederlandse consumenten te maken.”

 

Het doel is om de webwinkel zo snel mogelijk online te krijgen. Daarvoor wordt er samengewerkt met de belangrijkste leveranciers van de werenhuisketen. De prijs die Retail Ventures betaalde voor de overname werd niet bekend gemaakt.