Belgische site Wehkamp in alle stilte gesloten

Belgische site Wehkamp in alle stilte gesloten

Online warenhuis Wehkamp heeft in alle stilte zijn Belgische webshop gesloten. Wehkamp opende in 2014 Wehkamp.be, maar op de website staat momenteel te lezen dat de online shop "tijdelijk gesloten is".

Tijdelijke sluiting?

Wehkamp.be zou al sinds midden november niet meer bereikbaar zijn, maar dat is tot nu toe onder de radar gebleven. Ook Wehkamp heeft geen mededeling gedaan over de sluiting. Op de website staat een melding te lezen dat de Belgische webshop tijdelijk gesloten is, maar in de toekomst zal terugkeren met een verbeterde website en een ruimer assortiment. De klantendienst is ook nog steeds bereikbaar en retourzendingen kunnen ook nog gedaan worden.

 

Vreemd genoeg worden Belgische bezoekers op Wehkamp.nl nog steeds doorgestuurd naar de Belgische website, waar ze als het ware voor een gesloten deur komen te staan. Op de Nederlandse website is het voor Belgische klanten ook niet mogelijk om een Belgisch adres in te voeren als leveringsadres.

 

Nochtans gingen er in oktober van vorig jaar geruchten dat Wehkamp plannen had om in België een nieuw logistiek centrum te openen. “We breiden in de toekomst mogelijk uit in het buitenland. België zou dan voor de hand liggen. Maar in Nederland hebben we nog genoeg klanten te winnen”, klonk het toen. Op het sluiten van de Belgische webshop wilde Wehkamp echter niet reageren.