Tweede trefpunt van Dreambaby Tweedehands in Wilrijk

Tweede trefpunt van Dreambaby Tweedehands in Wilrijk

In Wilrijk opent vandaag een tweede trefpunt van Dreambaby Tweedehands, de webwinkel van Colruyt Group waar tweedehands babyspullen worden gekocht en verkocht. De eerste vestiging opende vorig jaar in Lochristi.

Verdere expansie

“Het concept sloeg er meteen aan, want op een jaar tijd wisselden meer dan 1.500 artikelen van eigenaar”, zegt verantwoordelijke Laurens De Wolf. “Na Gent kiezen we nu voor regio Antwerpen, omdat we merken dat de inwoners er al vertrouwd zijn met concepten zoals recycling, upcycling en tweedehands aankopen.” Gebruikers van Dreambaby Tweedehands konden al terecht bij Dreamland Wilrijk, maar krijgen nu dus een volwaardig afhaalpunt.

 

Colruyt Group heeft daarnaast nog grote plannen met het concept: "In de toekomst willen we nog meer trefpunten uit de grond stampen en Dreambaby Tweedehands verder op de kaart zetten in Vlaanderen en in Wallonië”, aldus De Wolf.

 

Tussenpartij

De webshop van Dreambaby Tweedehands dient als tussenpartij voor de verkoop van babyspullen. Ouders kunnen hun spullen naar een trefpunt brengen en bepalen daarbij ook zelf de prijs, waarna het product online wordt gezet. Kopers kunnen het product vervolgens reserveren en in het trefpunt gaan bekijken. Wanneer iets verkocht wordt, krijgt de aanbieder een waardebon ter waarde van 75% van de verkoopwaarde. Die bon is geldig bij alle formules van Colruyt Group.

 

Als een artikel niet verkocht geraakt, kan de verkoper het weer ophalen, opnieuw aanbieden of schenken aan het goede doel 'Moeders voor Moeders'.