Tweede trefpunt van Dreambaby Tweedehands in Wilrijk | RetailDetail

Tweede trefpunt van Dreambaby Tweedehands in Wilrijk

Tweede trefpunt van Dreambaby Tweedehands in Wilrijk

In Wilrijk opent vandaag een tweede trefpunt van Dreambaby Tweedehands, de webwinkel van Colruyt Group waar tweedehands babyspullen worden gekocht en verkocht. De eerste vestiging opende vorig jaar in Lochristi.

Verdere expansie

“Het concept sloeg er meteen aan, want op een jaar tijd wisselden meer dan 1.500 artikelen van eigenaar”, zegt verantwoordelijke Laurens De Wolf. “Na Gent kiezen we nu voor regio Antwerpen, omdat we merken dat de inwoners er al vertrouwd zijn met concepten zoals recycling, upcycling en tweedehands aankopen.” Gebruikers van Dreambaby Tweedehands konden al terecht bij Dreamland Wilrijk, maar krijgen nu dus een volwaardig afhaalpunt.

 

Colruyt Group heeft daarnaast nog grote plannen met het concept: "In de toekomst willen we nog meer trefpunten uit de grond stampen en Dreambaby Tweedehands verder op de kaart zetten in Vlaanderen en in Wallonië”, aldus De Wolf.

 

Tussenpartij

De webshop van Dreambaby Tweedehands dient als tussenpartij voor de verkoop van babyspullen. Ouders kunnen hun spullen naar een trefpunt brengen en bepalen daarbij ook zelf de prijs, waarna het product online wordt gezet. Kopers kunnen het product vervolgens reserveren en in het trefpunt gaan bekijken. Wanneer iets verkocht wordt, krijgt de aanbieder een waardebon ter waarde van 75% van de verkoopwaarde. Die bon is geldig bij alle formules van Colruyt Group.

 

Als een artikel niet verkocht geraakt, kan de verkoper het weer ophalen, opnieuw aanbieden of schenken aan het goede doel 'Moeders voor Moeders'.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Amazon zet zinnen op winkels Toys ‘R’ Us

20/03/2018

Amazon zou interesse tonen in verschillende winkels van het failliete Toys ‘R’ Us. Sommige locaties en panden van de Amerikaanse speelgoedketen zou Amazon willen gebruiken voor eigen retailconcepten.

Nieuw concept voor foodstart-ups in hartje Antwerpen

20/03/2018

In de Hoogstraat in Antwerpen vinden kleine start-ups die verse voeding verkopen binnenkort ruimte om hun concept uit te proberen. De indoormarkt opent de deuren in de voormalige De Krak en biedt plaats aan twintig pop-upzaken.

Het einde van de retailmedewerker

20/03/2018

Voor het eerst kunnen we met zekerheid stellen dat de toekomst van werk echt bepaald wordt door futuristische evenementen. Mensen zullen net zo veelzijdig moeten worden als AI-technologieën en blockchain-applicaties. Ben je klaar?

Alibaba verdubbelt investering in Lazada

19/03/2018

Het Chinese Alibaba gaat opnieuw 2 miljard dollar (1,6 miljard euro) investeren in e-commercebedrijf Lazada, dat actief is in Zuidoost-Azië. Twee jaar geleden investeerde het al een gelijkaardig bedrag in de groep.

Samsonite toont nieuw winkelconcept in Antwerpen

19/03/2018

Antwerpen heeft er een nieuwe winkel bij van koffermerk Samsonite. De Samsonite Store opende vorige week in de Huidevettersstraat en lanceert er ook het nieuwe lifestylemerk Samsonite RED.

Fox & Cie is sterkhouder in een krimpende markt

19/03/2018

Fox & Cie blijft een sterke koers varen ondanks moeilijke tijden op de markt. Het Belgische speelgoedconcern, dat al van bij de start in 2014 fors inzet op uitbreiding, sloot 2017 af met een indrukwekkende groei van 49%.

Back to top