WelloPet breidt uit naar Kortrijk en Lochristi

WelloPet breidt uit naar Kortrijk en Lochristi
RetailDetail

WelloPet, een wellnescentrum voor huisdieren in Merelbeke, gaat uitbreiden. Het bedrijf van ex-AVEVE-topman Rudy Lefèvre voert een kapitaalverhoging door en opent nieuwe vestigingen in Kortrijk en Lochristi.

 

Alle diensten gegroepeerd

WelloPet is een dierenzorgcentrum met dierenartsen, gedragstherapeuten en een trimsalon onder één dak. Het bedrijf heeft ook een eigen webshop en wil munt slaan uit online abonnementen voor dierenvoeding en preventieve verzorging. Onder meer retailexpert Gino Van Ossel en David Geens, de voormalige CEO van hostingprovider Nucleus, investeren een niet nader genoemd bedrag in de expansie. "De investeerders hebben veel ervaring in retail, strategie en digitale marketing. Hun kennis zal goed van pas komen”, zegt Lefèvre in De Tijd.

 

In de toekomst wil WelloPet nog meer inzetten op digitalisering en gepersonaliseerde dienstverlening. "We mikken op termijn op een soort MySpace-profiel voor je huisdier. Als je naar de dierenarts gaat, komen al die gegevens op dat digitale profiel te staan, en kunnen daar gepersonaliseerde adviezen aan gekoppeld worden."