Turkse parfumerie Bargello geopend in Antwerpen | RetailDetail

Turkse parfumerie Bargello geopend in Antwerpen

Turkse parfumerie Bargello geopend in Antwerpen

In Antwerpen heeft de Turkse parfumerieketen Bargello een vestiging geopend in de Wilde Zee. Bargello verkoopt geen grote merken, maar maakt eigen parfums, die geïnspireerd zijn door bekende namen.

 

Tot 75 procent goedkoper

Bargello werd in 1952 opgericht in Turkije, maar heeft ondertussen al meer dan 300 winkels wereldwijd, waaronder een tiental in Nederland. In België is het pas de eerste vestiging, maar er wordt ook al gedacht aan Gent en Brussel.

 

“Onze winkel in Antwerpen is slechts 20 vierkante meter groot, maar dat is ruim voldoende. In de Wilde Zee is veel passage en zijn er heel wat kleine winkeltjes. Vandaar dat we hier beter tot ons recht komen dan pakweg op de Meir”, zegt de Nederlandse zaakvoerder Cengiz Gorgen aan GVA.

 

Bij Bargello zijn 400 eigen parfums te vinden, in flesjes van 50 milliliter, die allemaal tegen de prijs van 19,99 euro worden verkocht.

 

“Qua geur zijn onze parfums perfect vergelijkbaar met die van de grote merken”, zegt Gorgen. “Alleen hebben ze allemaal een nummer in plaats van een naam. Op die manier bespaar je tot 75 procent op je favoriete geur. Voor ieder bekend parfum hebben wij een eigen alternatief. In ons assortiment zitten zowel parfums met zoete appeltjesgeur als kruidige avondgeuren.”

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Wil Kimberly-Clark af van z’n Europese tak?

20/07/2018

De producent van Kleenex-zakdoekjes, Huggies-luiers en Scottex-toiletpapier kampt met tegenvallende verkoopcijfers en oplopende kosten. Financiële bronnen vermoeden dan ook dat Kimberly-Clark Europese business wil verkopen.

Eerste Belgische stadswinkel voor The Belgian Chocolate House

19/07/2018

Voor het eerst opent The Belgian Chocolate House (de grootste chocoladeretailer ter wereld met liefst 1000 ton per jaar) een boetiek in een Belgische winkelstraat. Klanten kunnen er ook ter plaatse consumeren.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Supermarkt mag concurreren met apotheek

17/07/2018

Minister van Volksgezondheid Maggie De Block werkt aan een Koninklijk Besluit om de verkoop van medische hulpmiddelen mogelijk te maken in supermarkten. Retailers reageren positief, apothekers zijn kritisch. 

Retailhub Inspiration Tour: De ‘customer journey’ wordt heel anders

09/07/2018

Met Retailhub van RetailDetail is Antwerpen een unieke retail-hotspot rijker: professionals beleven er de toekomst van retail in het enige inspiratie-platform van de Benelux met 1250 m² aan innovatieve technologie en megatrends.

Zomeractie: ontdek Antwerpen als internationaal retaillaboratorium

04/07/2018

Antwerpen is een van de meest trendsettende steden en belangrijkste retaillaboratoria van het moment. Zowel grote internationale ketens als startups innoveren en experimenteren er met nieuwe concepten. Antwerp hunt gidst je er langs, nu met exclusieve zomerkorting.