Coolblue opent grootste Vlaamse winkel in Wilrijk

Coolblue

Coolblue opent een nieuwe winkel in Wilrijk, die drie keer zo groot is als de vorige. Het wordt zo de grootste Vlaamse winkel van de elektronicaretailer.

 

1.500 vierkante meter

Nog Coolblue-nieuws: op de dag dat de Nederlandse keten haar beursgang aankondigt, opent ze ook haar grootste Vlaamse winkel. In Wilrijk is de retailer verhuisd naar de Boomsesteenweg, waar het bedrijf nu een pand betrekt van 1.500 vierkante meter groot. Dat is drie keer meer oppervlakte dan de vorige winkel.


In de nieuwe winkel kunnen klanten meer dan 1.000 producten uitproberen, is een reparatiedienst voor smartphones en tablets en een afhaalpunt voor onlinebestellingen. Alle medewerkers van de vorige winkel zijn mee verhuisd en er kunnen nog 15 extra werknemers aan de slag. Een tiental vacatures staan nog open. De winkel biedt werk aan 50 productadviseurs. 


Klanten kunnen in de winkel voortaan ook de Coolblue-app gebruiken: de Winkelmodus in de app brengt shoppers met behulp van QR-codes en NFC-technologie rechtstreeks naar de productpagina’s van artikelen, zodat ze meteen al in de winkel productspecificaties en reviews kunnen bekijken.