Coolblue opent XXL-winkel in Tilburg

Foto Coolblue

De derde Nederlandse XXL-winkel van Coolblue komt in Tilburg, waar de retailer ook al een groot distributiecentrum heeft. De webwinkel blijft fysieke locaties openen, omdat klanten graag producten uitproberen.

 

Advies en herstellingen

Dit voorjaar opent Coolblue een winkel van 1300 m² aan het Piusplein, een goed bereikbare locatie in het centrum van Tilburg. Klanten zullen er wel duizend producten kunnen testen. “We merken dat veel mensen producten toch uit willen proberen”, vertelt Ottelien van Pelt van Coolblue aan het Brabants Dagblad. “Je kunt er straks een kopje koffie zetten met het koffiezetapparaat dat je graag zou willen kopen, of bijvoorbeeld op de bank plaatsnemen om te ervaren hoe het beeld van een televisie is.”

 

Klanten kunnen in de winkel ook terecht voor advies, herstellingen en het afhalen van bestellingen. Tilburg wordt de zevende fysieke winkel voor Coolblue in Nederland, na Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht. In de Brabantse stad heeft de retail ook al een magazijn van 88.000 m². Dat gebouw is sinds kort voorzien van wel 23.000 zonnepanelen. Het is daarmee niet alleen energieneutraal, maar zelfs energiepositief.