Duitse schoenketen Snipes opent eerste Belgische vestiging | RetailDetail

Duitse schoenketen Snipes opent eerste Belgische vestiging

Duitse schoenketen Snipes opent eerste Belgische vestiging
Shutterstock

Vandaag is in Antwerpen de eerste Belgische vestiging van Snipes geopend. Dat is een Duitse schoen- en kledingketen, die net als VanHaren deel uitmaakt van de Deichmann-groep. Later moeten er nog vestigingen volgen.

 

466 m² in Stadsfeestzaal

De nieuwe winkel kreeg een stekje van 466 m²in de Stadsfeestzaal, het winkelcentrum aan de Meir. Vastgoedbeheerder Group Hugo Ceusters-SCMS, die de Stadsfeestzaal uitbaat in naam van eigenaar Multi Corporation, is alvast bijzonder tevreden met de komst van Snipes naar de Stadsfeestzaal: “We zijn zeer verheugd dat een belangrijk merk zoals Snipes er heel bewust voor kiest om naar Antwerpen, en meer bepaald naar de Stadsfeestzaal te komen”, aldus algemeen directeur Axel Ceusters. 

 

Snipes opende eerder al 178 winkels in Duitsland, Italië, Nederland, Oostenrijk, Spanje en Zwitserland. 

 

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Postorder-icoon 3 Suisses legt in België de boeken neer

19/07/2018

De Belgische afdeling van 3 Suisses is failliet verklaard, na een rampzalig begin van de soldenperiode: de webshop verkocht al in de eerste soldendagen 30% minder. Elf banen staan op de tocht.

Eerste Belgische stadswinkel voor The Belgian Chocolate House

19/07/2018

Voor het eerst opent The Belgian Chocolate House (de grootste chocoladeretailer ter wereld met liefst 1000 ton per jaar) een boetiek in een Belgische winkelstraat. Klanten kunnen er ook ter plaatse consumeren.

Eerste OKay met Collect&Go-afhaalpunt opent in Heusden

16/07/2018

OKay, de buurtsupermarkt van Colruyt Group, opent een eerste vestiging met Collect&Go-afhaalpunt in Heusden. De nieuwe vestiging test de afhaalservice, die bij succes ook naar andere OKay-winkels wordt uitgerold.

Adidas wil band met kleine winkelier versterken

15/07/2018

De Duitse sportmodereus Adidas wil de banden met de detailhandel aanhalen na protesten van winkeliers dat de Duitse gigant te agressief is in het promoten van zijn webshop. Daarbij zouden internationale fysieke ketens ook een (te?) grote rol krijgen.

"Meerdere kandidaat-overnemers" voor Men at work

12/07/2018

Zowel voor de Nederlandse als voor de Belgische winkels van de failliete kledingketen Men at work zijn er verschillende overnamekandidaten. In België moet er morgen al een akkoord zijn, zegt de curator.

Verkoop Burberry stijgt dankzij nieuwe strategie

11/07/2018

De nieuwe strategie van het Britse modemerk Burberry begint te renderen: het bedrijf zag het afgelopen kwartaal de omzet in de eigen filialen met 3% stijgen. In totaal boekte Burberry een omzet van 479 miljoen pond (520 miljoen euro).