Duitse schoenketen Snipes opent eerste Belgische vestiging | RetailDetail

Duitse schoenketen Snipes opent eerste Belgische vestiging

Duitse schoenketen Snipes opent eerste Belgische vestiging
Shutterstock

Vandaag is in Antwerpen de eerste Belgische vestiging van Snipes geopend. Dat is een Duitse schoen- en kledingketen, die net als VanHaren deel uitmaakt van de Deichmann-groep. Later moeten er nog vestigingen volgen.

 

466 m² in Stadsfeestzaal

De nieuwe winkel kreeg een stekje van 466 m²in de Stadsfeestzaal, het winkelcentrum aan de Meir. Vastgoedbeheerder Group Hugo Ceusters-SCMS, die de Stadsfeestzaal uitbaat in naam van eigenaar Multi Corporation, is alvast bijzonder tevreden met de komst van Snipes naar de Stadsfeestzaal: “We zijn zeer verheugd dat een belangrijk merk zoals Snipes er heel bewust voor kiest om naar Antwerpen, en meer bepaald naar de Stadsfeestzaal te komen”, aldus algemeen directeur Axel Ceusters. 

 

Snipes opende eerder al 178 winkels in Duitsland, Italië, Nederland, Oostenrijk, Spanje en Zwitserland. 

 

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Nieuwe CEO van Esprit komt van New Look

21/03/2018

Modeketen Esprit krijgt een nieuwe CEO: Jose Manuel Martínez verlaat het bedrijf en geeft de fakkel door aan Anders Kristiansen. De voormalige topman van New Look moet Esprit in een nieuwe groeifase brengen, met vooral ambitieuze plannen in China.

Supertrash nu toch failliet

21/03/2018

Het Nederlandse modebedrijf Supertrash, opgericht door ontwerpster Olcay Gulsen, heeft dan toch het faillissement aangevraagd. Een jaar geleden leek het nog dat het bedrijf gered was dankzij een nieuwe groep investeerders.

Nieuw concept voor foodstart-ups in hartje Antwerpen

20/03/2018

In de Hoogstraat in Antwerpen vinden kleine start-ups die verse voeding verkopen binnenkort ruimte om hun concept uit te proberen. De indoormarkt opent de deuren in de voormalige De Krak en biedt plaats aan twintig pop-upzaken.

Dior ruilt Belgisch creatief directeur in voor Brit

19/03/2018

De Belg Kris Van Assche was elf jaar lang creatief directeur van Dior Homme, maar verlaat nu het modehuis om nieuwe uitdagingen aan te gaan. In zijn plaats komt Brits ontwerper Kim Jones.

Samsonite toont nieuw winkelconcept in Antwerpen

19/03/2018

Antwerpen heeft er een nieuwe winkel bij van koffermerk Samsonite. De Samsonite Store opende vorige week in de Huidevettersstraat en lanceert er ook het nieuwe lifestylemerk Samsonite RED.

Koffermerk Rimowa zet alle dealercontracten stop

19/03/2018

Het koffermerk Rimowa, onderdeel van luxeconcern LVMH, heeft alle dealercontracten stopgezet. Het gaat binnenkort een volledig nieuwe procedure opstarten, waarbij slechts een deel van de dealers opnieuw een contract krijgt.

Back to top