Fiets! opent twaalfde vestiging

Fiets! opent twaalfde vestiging
Fiets!

Fietsenspecialist Fiets!, onderdeel van de Colruyt Group, neemt Brukom Bikes in Sint-Pieters-Leeuw over en opent daarmee zijn twaalfde vestiging.

 

Opportuniteit

Op 1 oktober wordt Brukom Bikes de twaalfde vestiging van de fietsenketen, meteen het eerste filiaal in de regio waar de hoofdzetel van Colruyt Group gevestigd is. De officiële opening van de winkel vindt in het weekend van 5 en 6 oktober plaats. Het huidige team van Brukom Bikes maakt mee de overstap naar de nieuwe eigenaar.

 

"Deze opportuniteit kwam op het ideale moment", zegt CEO Michel Verhaeren in een persbericht: "Fiets! heeft immers nog geen winkel in deze belangrijke regio waar ook het moederbedrijf Colruyt Group gevestigd is. Deze overname is dan ook een win-winsituatie voor beide partijen. De kans is groot dat het aantal Fiets!-winkels in de toekomst nog verder uitgebreid zal worden."

 

Fiets! werd opgericht in 2010 en een heeft een netwerk van elf speciaalzaken in België. Het bedrijf verkoopt merkfietsen, fietskledij en accessoires, maar klanten kunnen er ook terecht voor onderhoud en herstellingen. Bedrijven kunnen er bovendien bedrijfsfietsen leasen of kopen. In het voorjaar werd de fietswinkelketen overgenomen door Colruyt Group.