Dierencentrum WelloPet trekt naar Lochristi

Winkel van WelloPet in Merelbeke
Foto: RetailDetail

WelloPet, een centrum voor dierenverzorging van de ex-topman van Aveve, breidt uit: op 17 oktober opent in Lochristi een tweede vestiging de deuren. Vorig jaar trok het bedrijf nieuwe investeerders aan.

 

Jaar na kapitaalverhoging

Een jaar na de aankondiging is het een feit: in oktober opent WelloPet een tweede vestiging in Lochristi. Het eerste dierenzorgcentrum van de formule zag in 2016 het daglicht in Merelbeke, op initiatief van de voormalige topman van Aveve, Rudi Lefèvre. De deuren openden toen naast de lokale Eurotuin-winkel.


Nu opent op 17 oktober een tweede vestiging in Lochristi. Het centrum voor dierenverzorging, met zowel diergeneeskundige als niet-medische diensten en producten voor katten en honden, vestigt er zich aan de AD Delhaize in de Bosdreef. WelloPet biedt ter plaatse onder meer een trimsalon, dierenartsen en gedragstherapeuten voor huisdieren aan.


De expansie is mogelijk gemaakt door een kapitaalverhoging in november vorig jaar. Toen stapten onder meer Vlerickdocent Gino Van Ossel en David Geens, voormalige CEO van hostingprovider Nucleus, in het bedrijf. Hun investeringen moesten leiden tot zowel digitale uitbreiding als een verdere fysieke uitrol. De opening van nieuwe centra in Lochristi en ook Kortrijk werden toen al aangekondigd.